dimarts, 14 de novembre del 2017

PROJECTE EL COS HUMÀ

Avui hem anat de visita a la Biblioteca Iu Bohigas! Allà ens han explicat el funcionament de la biblioteca. Després hem pogut llegir els llibres i ens han explicat un conte. Si ens voleu veure només heu d'entrar aquí!PROJECTE EL COS HUMÀ

Els nens i nenes de 2n hem decidit investigar i aprendre sobre el cos humà. Durant les darreres setmanes estudiarem amb detall el nostre cos!

Avui hem fet les exposicions orals del projecte: el cos humà! Per grups cooperatius hem explicat el que hem treballat! Ens han quedat unes exposicions genials! Si ens voleu veure només heu d'entrar aquí!
El divendres vam fer una recepta utilitzant la fruita que vam comprar al mercat. Voleu saber què vam preparar?.... Unes broquetes de fruita que vam acompanyar amb una mica de xocolata! Si ens voleu veure entreu a l'enllaç!ANEM AL MERCAT A COMPRAR FRUITA!

Els nens i nenes de 2n volem fer una recepta de cuina saludable i per això avui hem anat al mercat a comprar els ingredients que necessitarem per fer-la! Hem comprat plàtans, pomes, mandarines i raïm. Hem après a pagar amb els euros. Ens ha agradat molt! Si ens voleu veure només heu d'entrar dins aquest enllaç!EXPERIMENTEM AMB ELS 5 SENTITS

Hem après que l'òrgan de la vista és l'ull, el de l' oïda és l'orella, el de l'olfacte és el nas, el del gust és la llengua i el del tacte és la pell! Ens ho hem passat molt bé experimentat amb els cinc sentits! Si ens voleu veure només heu d'entrar dins aquest enllaç! EXPERIMENT: L'APARELL DIGESTIU

Hem explicat el sistema digestiu i després hem reproduït el camí que seguiex el menjar des del moment en què ens el posem a la boca fins a que aquest és digerit, els nutrients són absorbits pel corrent sanguini i els residus són expulsats. Voleu veure-ho? Doncs només hue d'entrar dins l'enllaç!FEM DE MÚSCULS!

Per aprendre sobre els músculs hem fet un parell d'experiments. El primer que hem fet ha estat: fem de músculs! Hem vist que agafar-nos de les mans per parelles i seure i aixecar-nos sense deixar-nos anar, només ho podem aconseguir si ens ajudem. Hem après que aquesta és la manera que treballen els músculs i que així és possible el nostre moviment. El segon experiment ha estat: fem de músculs involuntaris. Per parelles hem cronometrat quants segons podíem estar sense parpellejar. Hem vist que és molt difícil aturar els músculs involuntaris i fer que deixin de fer la seva feina. Si ens voleu veure heu d'entrar aquí!CERCA D'INFORMACIÓ PER GRUPS COOPERATIUS!

Al llarg del projecte cada esquip cooperatiu investiga i cerca informació del tema del projecte que ha escollit. Estem investigant sobre: com fer una bona alimentació, quins hàbits ens permeten estar sans, els cinc sentits, el sistema digestiu, el sistema muscular, el sistema esquelètic i el sitema respiratori. Si voleu observar com invesiguem només heu d'entrar dins aquest enllaç!
ENS MESUREM!

Els nens i nenes ens hem mesurat amb l'ajuda de la cinta mètrica. Hem observat quants centímetres mesurem! Després hem fet un gràfic de barres de totes les alçades!
Si ens voleu veure només heu d'entrar dins aquest enllaç!ELS SISTEMA MUSCULAREL SISTEMA DIGESTIU


ELS HÀBITS SALUDABLES
ELS 5 SENTITS 
 EL SISTEMA ESQUELÈTIC
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.